Viatge a les Cases Bioclimàtiques de l'ITER, Instituto Tecnológico y de Energías Renovables, 2019.

By |

Durant els dies 8 a 11 de gener els alumnes de màster han viscut a les Cases Bioclimàtiques ITER, ubicades al Parc Tecnològic ITER, a l’illa de Tenerife. El Parc és un centre d’investigació de referència internacional en energies renovables, enginyeria, telecomunicacions i medi ambient. Durant la seva estada, els alumnes han pogut visitar les instal·lacions de l’ITER, així com les diverses cases autosuficients de què consta el conjunt que, mitjançant la seva monitorització, permeten un anàlisi precís del seu comportament higrotèrmic i del consum i producció energètics.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada